Praktisk

P1010111Praktiske oplysninger om at bo i Broholms Have

Ejerforeningens vedtægter og vores husorden kan findes her på siden og er grundlag for vores fredelige sameksistens i de to opgange Broholms Alle 20 og 22. Vi lægger vægt på det gode naboskab og på at hjælpes om en del af opgaverne for at holde de faste udgifter nede.

De generelle forpligtelser og ansvarsfordelingen mellem ejerforeningen og den enkelte ejer kan du læse om i denne artikel.

Hermed lidt om de praktiske forhold ved at bo her:

Tørrekælder under begge opgange, fyrkælder under nr. 22 og to cykelrum med indgang fra bagsiden af huset.

I cykel- og fyrkælder er der haveredskaber, grill samt lager af el-pærer, maling og andre ting til husets fællesarealer. Køber man ting til fælles brug (efter aftale med bestyrelsen), sættes de her. Der må IKKE sættes private møbler, gamle køleskabe, legetøj eller planter til vinterdvale på fællesarealerne.

Haven med havemøbler, gyngestativ etc. er til fri afbenyttelse – og fælles vedligeholdelse (ud over det grundlæggende arbejde, som foretages af havemanden). Brug haven – og tag hensyn til hinanden.

Der er toilet ved indgangen til fyrkælderen. Husk rengøring efter fest.

Parkering: Der må ikke parkeres andre steder end foran garagerne.

Hygge og fest: Der er fælles grill i cykelkælderen, og ejendommen har et festtelt på 4 x 6 meter, som kan bruges efter aftale. Teltet skal stilles op i bunden af haven (ved æbletræet).

Tag hensyn: Husk at advare med en seddel i opgangene i god tid, hvis du skal holde fest – og trods advarslen skal der være ro kl. 22 på hverdage og 23 i weekenden.

Hvis du griller på altanen, så husk at tage hensyn til naboerne – og pas på brandfaren!

Ventelister: Vi har 10 garager, 11 p-pladser og 3 ekstra kælderrum til udlejning. Vil man på venteliste til en af disse, skal man henvende sig til formand@broholmshave.dk.
Venteliste til p-pladser ser pt. således ud:
1.Ole L.
Venteliste til garage ser pt. således ud:
1. Nikolaj Wesche
2. Anni Ipsen
3. Daniel Kluttel

Vi holder havedag to gange om året og får haven gjort klar til sommer eller vinter. Ved disse dage bedes alle bidrage efter evne. Og vi holder som regel sommerfest i slutningen af august.
Garagejul afholdes i december.

Ejendomsservice Bent Thrysøe ( tel 27 20 20 50 ) tager sig af græsslåning, lugning, hækkeklipning og udskiftning af affaldssække. Resten ordner vi selv – efter lyst og aftale.

Huset bruger i øvrigt disse håndværkere, som beboerne også kan bruge privat:
Elektriker: Allan Vissbye / tel 29221832
Murer: Halldor Johansen / tel 60715649
Tømrer: Michael Wied / tel 26 79 70 95
VVS: Helge Hansen / tel 48161379
Vinduespudser: